0900 boekhouder

0900 boekhouder


Wat wij doen:
Een goede boekhouder brengt meer geld op dan hij kost!

De boekhouding is een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Het geeft inzicht in hoe goed uw bedrijf het werkelijk doet. Een hoge omzet zegt niet alles, want hoe staat het met de kosten en investeringen?

Met welke activiteiten verdient u feitelijk uw geld en op welke kosten kunt u bezuinigen? Hoe zorgt u voor het geld voor een toekomstige investering?

De boekhouder weet het. En adviseert u in financiële zaken waarin hij expert is.

Wat kan een goede boekhouder voor u betekenen?

Een betere vraag is misschien: welk administratief werk wilt u in vertrouwde handen geven? De boekhouder is namelijk dé specialist in administratie en belastingen. Hij kan, als u wenst, uw complete (loon)administratie en belastingaangifte overnemen.

U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden u uitbesteed. De ene ondernemer houdt graag de touwtjes in handen en kiest alleen voor het opmaken van de jaarrekening. De andere ondernemer heeft een broertje dood aan de administratie en besteedt het liefst álles uit.

De mogelijkheden voor u op maat gesneden, ontdekt u in een persoonlijk gesprek met uw boekhouder. Bel 0900-Boekhouder (0900-2635468 9ct/m) en krijg meteen een specialist in uw regio aan de lijn.



Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhouderschap.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

0900 boekhouder
9701BR Groningen

+31 (0)900 2635468

Deel deze pagina

0900+boekhouder img