Bonheem

Bonheem

Bonheem B.V. is een full service administratiekantoor voor het midden en kleinbedrijf. Door direct en persoonlijk contact, zorgen wij ervoor tijdig op uw wensen en behoeften in te springen. Ons bedrijf kenmerkt zich door flexibiliteit met een uitgebreide dienstverlening voor een zeer gevarieerd klantenpakket met cliënten uit diverse branches.

Wij bieden speciale aandacht en begeleiding voor startende ondernemers. Het is voor starters van essentieel belang om de administratie (boekhouding, facturering, debiteuren, enz.) direct vanaf het begin goed in te richten. Wat kan wel en wat niet? Met een goede en tijdige administratieve inrichting kan een duidelijk beeld worden bereikt m.b.t. de zaken van de starter en die kan dan eventueel nog worden bijgestuurd. Een goede start van de administratie voorkomt vaak een hoop toekomstige problemen.

Bij Bonheem worden verder zowel relatief eenvoudige administraties verwerkt, tot en met rapportage en jaarwerk, als ook ingewikkelder fiscale problemen beantwoord. Wij vervaardigen voor onze klanten aangiften voor de diverse belastingen als ook complete salarisadministraties.

Wij verzorgen uw volledige boekhouding tot en met uw jaarrekening en aangifte winstbelasting tegen een aantrekkelijk tarief (of vaste prijs per jaar).

Bonheem Finance B.V. is specialist in bedrijfshypotheken. Wij zijn onafhankelijk en beschikken over uitstekende referenties. Bonheem 'regelt' voor ondernemers de voordeligste vorm van hypotheek, financieel en operationeel lease, sale lease back en financieringen ( vanaf € 100.000,-), zowel zakelijk als privé onroerend goed.

Onze consulenten, veelal oud-bankiers, zijn deskundige en betrouwbare gidsen in het 'woud' van hypotheken en financieringen. Zij adviseren u graag hoe u het onroerend goed kunt gebruiken als 'hefboom' voor een betere financiële structuur van uw onderneming. Bonheem beschikt over uitstekende contacten met talrijke financiële instellingen in binnen- en buitenland!

Als uw bedrijf voldoet aan minimale financieringsnormen is Bonheem óók u graag van dienst, meestal op basis van 'no cure-no pay'.

Bonheem Intertrust B.V. is als onafhankelijk trustkantoor betrokken bij het opzetten en onderhouden van internationale concernstructuren in verschillende jurisdictiën. Wij voeren t.b.v. andere ondernemingen het beheer over rechtspersonen en doelvennootschappen. Daarnaast worden door ons vennootschappen aan- en verkocht en verzorgen wij het screenen en opstellen van conceptondernemings-plannen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhouderschap.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bonheem
Gelderlandhaven 2/Y
3433PG Nieuwegein

+31 (0)30 6018899

Links

Website

Deel deze pagina

Bonheem img