Profiel

2
EP Finance
Man / 36 jaar oud
Dronten, Flevoland

Financiele dienstverlening
EP Finance

Achtergrond

Earnings & Profit, inkomsten en winst, uiteindelijk is dat waar het vaak om draait! Finance raakt alles waar ik me mee bezig houd. Behoorlijk Engels allemaal, maar mijn dienstverlening is lekker op z’n Hollands, eerlijk en nuchter!

Mijn naam is Egbert Doornebosch. In 2018 ben ik mijn bedrijf Earnings & Profit Finance gestart. Na 11 jaar te hebben gewerkt bij accountantskantoren in Flevoland was voor mij de tijd rijp om mijn eigen onderneming te starten.

Wat doe ik:
• Interimopdrachten bij accountancy, administratie en advieskantoren
• Administratieve dienstverlening bij bedrijven in agro/agri/mkb
• Aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting
De kosten van mijn dienstverlening zijn gebaseerd op basis van de werkelijk gespendeerde uren. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden!

Wie ben ik
Naam: Egbert Doornebosch
Woonplaats Dronten
Telefoonnummer: 06-25162481
Email: info@ep-finance.nl

Mijn missie is financiële duurzaamheid. Ik wil op een eerlijke wijze met klanten samenwerken, waarbij iedereen zowel op korte als op lange termijn baat heeft.

Ik ben iemand met een brede interesse en heb een no nonsens mentaliteit. Ik ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ik heb een sterk analytisch vermogen, ik ben proactief, resultaatgericht en leergierig. Ik werk gestructureerd en planmatig.

Tijdens mijn werk en mijn studie heb ik kennis en ervaring opgedaan om een gedegen sparringpartner te zijn. Ik heb affiniteit met de veehouderij, echter ik ben zeker niet sectorblind en vind het ook uitdagend om in andere sectoren werkzaam te zijn.

Naast de boekhoudkundige werkzaamheden ben ik ook actief adviserend. Klanten ontlasten met een goede dienstverlening en waar mogelijk optimaliseren en kansen signaleren.

EP Finance, uw eerste hulp voor een gestructureerde boekhouding!

Klein of groot bedrijf, het is belangrijk om vanaf het begin een goede administratie en boekhouding op te zetten. Uiteindelijk is een goede administratie vooral voor jezelf! U kunt gemakkelijk en overzichtelijk uw gegevens erbij pakken, raadplegen en gemakkelijk aan uw accountant leveren.
EP Finance is betrouwbaar en deskundig en helpt bedrijven met diverse administratieve services. Dat kan zijn inrichting van uw administratie, verwerken van uw facturen, btw-aangiftes of advies. Om te voldoen aan verplichtingen van de overheid en u te ontzorgen van werkzaamheden die u niet leuk vindt. Uiteindelijk zal u door het efficiënt verwerken van uw eigen boekhouding minder betalen aan uw accountant.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
EP Finance, Dronten
Financiele dienstverlening
1 May, 2018
-
Countus, Zeewolde
Assistent accountant en ondernemersadviseur
1 August, 2010
31 December, 2017
Flynth, Zeewolde
Assistent Accountant
1 August, 2006
31 August, 2010

Opleiding(en)

EP Finance heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Bedrijfspagina's

Prestige

Huidig niveau
2

Voortgang tot volgend niveau
6 / 10