Witlox-Somers Administratie en Belastingadvies

Witlox-Somers Administratie en Belastingadvies

Welkom op de webpagina van Witlox-Somers Administratie en Belastingadvies op boekhouderschap.nl - de beste boekhouders website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding guus von scheven

  1 

De inkeerregeling voor mijn vader zou worden verzorgd door Witlox-Somers; Ze hebben vervolgens nooit contact met hem gehad en ik heb op verzoek van mijn vader de inkeerregeling 100% voor mijn vader afgehandeld. 2 weken voor 1 juli (de limietdatum) kreeg mijn vader ineens een nota, die hij diende te betalen. Witlox-Somers beweert de inkeerregeling te hebben gedaan (met bankgegevens waarvoor mijn vader geen toestemming had gegeven deze naar dit kantoor te sturen)?Op mijn advies heeft hij dat toen niet betaald, omdat we helemaal NIETS van Witlox-Somers hadden gezien (behalve dan de factuur met als specificatie: inkeerregeling). Witlox-Somers heeft vervolgens (het incassobureau van) DAS-rechtshulp ingeschakeld en deze intimidatie heeft helaas gewerkt, want mijn 83 jarige vader heeft de 1080 euro uit angst (voor niets) betaald.

Witlox-Somers is dus geen een net kantoor! Voor zover ik heb kunnen nagaan zijn ze ook (terecht) niet bij een instantie zoals het NOB of RB aangesloten. Mijn advies is dus: ga niet met deze geldgraaiers in zee.

PS: mijn vader moest bij het kennismakingsgesprek 1,80 euro cash afrekenen voor een kopje koffie

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De boekhouderschap.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Witlox-Somers Administratie en Belastingadvies
Goirkestraat 70
5046GL Tilburg

+31 (0)13 5355969

Deel deze pagina

Witlox-Somers+Administratie+en+Belastingadvies img